Bollywood bonanza

Är du intresserad av både filmer från Bollywood och av att spela spel online? Har du någonsin testat att kombinera dessa två. Om svaret är ja – grattis du har med stor sannolikhet haft nöjet att spela Bollywood Bonanza. Förmodligen tyckte du det var superkul och gör gärna om det igen så snart du kan. Om ditt svar däremot är nej – varför har inte du inte spelat ett onlinespel som kombinerar dessa två redan?

Testa Bollywood Bonanza

Du förstod säkert redan när du läste namnet på spelet att det har med den populära indiska filmkulturen att göra. Det stämmer såklart, spelet är fyllt av det som kännetecknar en Bollywood-film, det vill säga musik och dans. Temat följer med genom hela spelet och ger allt annat än en tråkig spelupplevelse.

Hur du spelar

Spelet är uppbyggt som en enarmad bandit och finns online. I spelet befinner du dig på en scen och genom spelet får du höra både passande musik och se animerade danser. Du spelar med fem hjul och symbolerna i spelet består av både mer klassiska som av nya symboler för temat så som till exempel ”hjältinnan” som är en kvinnlig Bollywood-dansare. Bland specialsymbolerna gjorda för just detta spel finns också bland annat en grupp dansare, ett par och två män som slåss (som i spelet symboliserar en god person och en ond person).

Du har möjlighet att få bonusrundor om du får fram tre eller fler speciella symboler under en runda. Det är åtta bonusrundor som delas ut och under dessa kan du välja att satsa från tre gånger din insats upp till hela 50 gånger din insats.

Spelet är perfekt för dig som söker ett spel som är lätt att förstå och som har ett kul tema. Spelet är inte överdrivet komplicerat, går att spela genom flera olika spelsajter och för dig som gillar Bollywood-temat är det perfekt.